Trygghetsinställningar och säkerhet

Konfigurera din familj på Windows 10
Hitta allt du behöver för att komma igång med att konfigurera din familj på Windows 10.
Vanliga frågor om trygghetsinställningar på Windows 10
Få svar på vanliga frågor om trygghetsinställningar på Windows 10.
Vad innebär etikettsreglerna för Xbox?
Lär mer om de regler du måste följa för att säkerställa att Xbox är kul för alla.
Så här växlar du mellan Microsoft-konton i Xbox-appen på Windows 10
Lär dig hur du växlar mellan Microsoft-konton i Xbox-appen på Windows 10.
Guide för hälsosamt spelande på Windows 10
Utveckla ett hälsosamt spelande på Windows 10 så att du kan undvika skador och hälsoproblem. Läs hälsovarningar som rör spelande.

Supportresurser