Komma i gång

Vad är Xbox-appen (beta) och hur använder jag den?
Xbox-appen (beta) i Windows är det bästa sättet att använda Xbox Game Pass för dator (beta). Använd appen för att bläddra bland spel, spela datorspel och koppla upp dig mot kompisar mellan enheter och chatta.
Hur skaffar jag Xbox-appen (beta)?
Xbox-appen (beta) i Windows är det bästa sättet att använda Xbox Game Pass för dator (beta). Använd appen för att bläddra bland spel, spela datorspel och koppla upp dig mot kompisar mellan enheter och chatta.
Felsökning av spelinstallationer på Windows 10
Har du problem med att installera ett spel på datorn? Här är några förslag.
Använd spelläget när du spelar spel på datorn
Lär dig hur du aktiverar spelläget i Xbox-appen när du spelar ett spel på datorn.
Var är min Windows 10-uppgradering?
Undrar du när din kostnadsfria Windows 10-uppgradering ska komma? Vill du vara säker på att du har gjort allt rätt? Windows-teamet har svaren.
Vad är Xbox-appen (beta) på Windows 10?
Läs om funktionerna i Xbox-appen (beta) och hur Xbox förändrar hur du spelar spel i Windows 10.
Så här loggar du in på Xbox Console Companion-appen på Windows 10
Om du är en ny användare eller har flera Microsoft-konton kan du lära dig allt du behöver veta för att logga in på Xbox Console Companion-appen på Windows 10.
Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Har du glömt e-postinloggningen för din Xbox? Inloggningen är densamma som e-postadressen för ditt Microsoft-konto. Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in på din Xbox.
Verifiera att du har den senaste versionen av Xbox Console Companion-appen på Windows 10
Ta reda på hur du kan verifiera att du har senaste versionen av Xbox Console Companion-appen på Windows 10.
Spel på Windows 10
Gör dig redo att utnyttja alla spelfunktionerna i Windows 10 och läs instruktioner och felsökningshjälp här.
Anslut en Xbox-handkontroll till din Windows 10-dator
För att kunna utnyttja alla Xbox-funktionerna på Windows 10 ansluter du en Xbox One- eller Xbox 360-handkontroll till datorn. Du får instruktioner och hjälp med felsökning här.
Så här administrerar du Listan Mina spel i Xbox Console Companion-appen på Windows 10
Lär dig mer om listan Mina spel i Xbox Console Companion-appen på Windows 10, inklusive hur du lägger till, tar bort och administrerar spel.
Så här ändrar du din Xbox-gamertag
Lär dig hur du ändrar din Xbox-gamertag i en webbläsare, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox Console Companion-appen på Windows 10.
Var du kan ladda ned spel för Windows 10
Ta reda på var och hur du kan ladda ned spel för Windows 10.
Ansluta till Xbox Live från en dator
Få hjälp med ett anslutningsfel för Xbox Live som uppstår när du försöker logga in eller ansluta till Xbox Live från en Windows-baserad dator.

Supportresurser