Systemkrav

Använd spelläget när du spelar spel på datorn
Lär dig hur du aktiverar spelläget i Xbox-appen när du spelar ett spel på datorn.
Spela spel för Windows 8 på en Windows 10-enhet
Du kan spela alla dina Windows 8-spel på Windows 10. Lär dig hur du kan spela ditt spel i kompatibilitetsläget på Windows 10.
Så här skaffar du den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna till din Windows 10-enhet.
Ta reda på hur du skaffar den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna till din Windows 10-enhet.
Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet
Lär dig hur du kontrollerar om ett spel kommer att fungera på din Windows 10-enhet.
Fördelarna med att köra Xbox Console Companion-appen när du spelar spel på Windows 10.
Läs om fördelarna med att köra Xbox Console Companion-appen när du spelar spel på Windows 10.
Maskinvarukrav för inspelning på Windows 10
Ta reda på vilka funktioner datorns grafikkort behöver för att spela in spelklipp och ta skärmbilder på Windows 10.

Supportresurser