Systemkrav

Använd spelläget när du spelar spel på datorn
Lär dig hur du aktiverar spelläget i Xbox-appen när du spelar ett spel på datorn.
Spela spel för Windows 8 på en Windows 10-enhet
Du kan spela alla dina Windows 8-spel på Windows 10. Lär dig hur du kan spela ditt spel i kompatibilitetsläget på Windows 10.
Så här skaffar du den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna till din Windows 10-enhet.
Ta reda på hur du skaffar den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna till din Windows 10-enhet.
Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet
Lär dig hur du kontrollerar om ett spel kommer att fungera på din Windows 10-enhet.
Fördelarna med att köra Xbox-appen när du spelar spel på Windows 10.
Läs om fördelarna med att köra Xbox-appen när du spelar spel på Windows 10.
Maskinvarukrav för Spel-DVR på Windows 10
Läs om vilken maskinvara du behöver för att kunna använda Spel-DVR på Windows 10.

Supportresurser