Tillbehör

Titta på tillbehörsvideor från Xbox-communityn
Se vad andra spelare gör för att lösa de vanligaste Xbox-problemen och kom igång igen med spelandet!
Ansluta ett kompatibelt headset till Xbox One
Lär dig hur du ansluter ett kompatibelt headset till Xbox One.
Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till konsolen
Lär dig synka en Xbox One trådlös handkontroll med Xbox One-konsolen.
Felsöka din Xbox One trådlös handkontroll
Lär dig hur du gör om Xbox One trådlös handkontroll kopplar ned eller om du har problem med att starta den.
Felsökning av Xbox One chattheadset
Har du inget ljud i ditt kabelanslutna Xbox One-headset? Hitta lösningar du kan använda för att åtgärda problemet.
Använda USB-portarna på din Xbox One-konsol
Vill du veta mer om USB-portarna på din Xbox One-konsol? Ta reda på vilka tillbehör du kan ansluta till USB-portarna på din konsol.
Lär känna din Xbox One trådlös handkontroll
Läs mer om Xbox One trådlös handkontroll.
Uppdatera Xbox One-handkontrollen
Lär dig hur du uppdaterar din Xbox One-handkontroll så att du kan använda Xbox One-stereoheadsetadaptern och få förbättringar av handkontrollen.
Använda Xbox One trådlös handkontroll på en dator
Ta reda på hur du använder Xbox One trådlös handkontroll med en dator, däribland hur du konfigurerar, felsöker och får service på dem.
Konfigurera och använda Xbox One stereo headset-adapter
Lär dig hur du konfigurerar och använder Xbox One stereo headset-adapter.

Supportresurser