Xbox och tillbehör

Använda en Kinect-sensor för Xbox One med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsol
Ta reda på du använder din befintliga Kinect-sensor för Xbox One med en ny Xbox One S- eller Xbox One X-konsol.
Cortana-röstkommandon på Xbox One
Lär dig hur du använder Cortana på Xbox One, hur du använder den för att starta och stänga av konsolen och hur du går tillbaka till Xbox-kommandon.
Felsökning av Xbox One chattheadset
Har du inget ljud i ditt kabelanslutna Xbox One-headset? Hitta lösningar du kan använda för att åtgärda problemet.
Ansluta ett kompatibelt headset till Xbox One
Lär dig hur du ansluter ett kompatibelt headset till Xbox One.
Konfigurera och använda Xbox One stereo headset-adapter
Lär dig hur du konfigurerar och använder Xbox One stereo headset-adapter.
Använda USB-portarna på din Xbox One-konsol
Vill du veta mer om USB-portarna på din Xbox One-konsol? Ta reda på vilka tillbehör du kan ansluta till USB-portarna på din konsol.
Konfigurera och felsöka Xbox One stereoheadset
Lär dig hur du konfigurerar och felsöker Xbox One stereoheadset. Se hur du justerar ljudet och mikrofonen och uppdaterar handkontrollen så att den fungerar med ditt headset.
Ansluta ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll
Lär dig hur du kopplar ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll.
Använda chattheadsetet med Xbox One
Lär dig hur du använder chattheadsetet med Xbox One.
Ansluta en USB-kabel till din Xbox One trådlös handkontroll utan batterier
Lär dig hur du använder en trådlös handkontroll som en trådburen handkontroll med en USB-kabel.
Felsöka batteripaketet till Xbox One Play and Charge-kitet
Lär dig hur du felsöker problem med Xbox One Play and Charge-kitets batteripaket.
Använda batteripaketet för Play and Charge-kitet
Lär dig hur du sätter dit och laddar batteripaketet för Play and Charge-kitet samt få tips om felsökning.
Om Xbox One-fjärrkontroll
Lär dig hur du konfigurerar, använder och felsöker Xbox One-fjärrkontrollen.
Om Xbox One-strömförsörjningen
Lär dig hur du konfigurerar och använder Xbox One-strömförsörjningen.
Felsök din Kinect-sensor för Xbox One
Har du problem med din Kinect-sensor för Xbox One? Med den här lösningen kan du felsöka olika Kinect-problem.
Kinect-sensorn för Xbox One startar inte
Har du problem med att Kinect-sensorn för Xbox One inte startar? Lär dig hur du kan felsöka problemet.
Ursprungliga röstkommandon på Xbox One
Vill du styra Xbox One-konsolen med röstkommandon? Lär dig mer om tillgängliga Kinect-röstkommandon.
Använd röstkommandon för att slå på och stänga av Xbox One
Lär dig hur du slår på och stänger av Xbox One-konsolen med hjälp av röstkommandon.
Kinect-sensorn känns inte igen av Xbox One S eller Xbox One-konsolen i originalutförande.
Lär dig hur du får Kinect-sensorn att identifieras av Xbox One S eller Xbox One-konsolen i originalutförande.
Felsöka problem med Kinect-röstkommandon på Xbox One
Har du problem med att använda röstkommandon? Ta reda på hur du felsöker problem med röstkommandon med din Kinect-sensor på Xbox One.
Felsöka problem med Kinect-sensorn för Xbox One
Har du problem med Kinect-sensorn? Få tips om hur du felsöker Kinect-relaterade problem.
Så här slår du på eller av Kinect-sensorn för Xbox One
Lär dig hur du slår på eller av Kinect-sensorn och hur du kontrollerar att Kinect är på eller av.
Placering av Xbox One Kinect
Lär dig placera Xbox Ones Kinect-sensor.
Tips om hur du konfigurerar Kinect med Xbox One
Ta del av några användbara tips om hur du konfigurerar Kinect-sensorn med Xbox One.
Så här konfigurerar och använder du Kinect-inloggning
Lär dig hur du konfigurerar Kinect-sensorn så att du loggas in automatiskt med Kinect-inloggning när du startar Xbox One-konsolen.
Monteringsalternativ för Kinect-sensorn för Xbox One
Lär dig hur du monterar Kinect-sensorn för Xbox One-konsolen.
Felsöka problem med Kinect-inloggning
Ta reda på vad du gör när Kinect-sensorn inte känner igen dig och inte automatiskt loggar in dig på Xbox Live och Xbox One-konsolen.
Kalibrera mikrofonen på Kinect-sensorn
Lär dig hur du kalibrerar Kinect-sensorn mikrofon så att den kan höra dig bättre.
Felsöka Kinect-fel för Xbox One
Lär dig hur du åtgärdar Kinect-fel på Xbox One-konsolen.
Anslut din Kinect-sensor till din Xbox One S- eller Xbox One-konsol i originalutförande
Lär dig hur du kopplar Kinect-sensorn till Xbox One S- eller Xbox One-konsolen.
Konfigurera Kinect-spelområdet för Xbox One
Ta reda på hur du konfigurerar spelområde med Kinect och Xbox One så att Kinect kan registrera hela kroppen.
Riktlinjer för hälsa och säkerhet för Kinect for Xbox One
Följ de här riktlinjerna för hälsa och säkerhet när du använder din Kinect för Xbox One-sensor för optimal underhållning och säkerhet. Läs mer om bländning, elsäkerhet med mera.
Vanliga frågor om tillgänglighet, Xbox One och Kinect
Hitta svar på vanliga frågor om tillgänglighet, Xbox One-konsolen och Kinect-sensorn.
Allt om Kinect-sensorn för Xbox One.
Få reda på allt du behöver veta om Kinect-sensorn för Xbox One, bland annat konfiguration, placering, röst- och rörelsekommandon samt felsökning.
Lär dig hur Microsoft använder dina data för att anpassa din Kinect-upplevelse så som du vill ha den.

Supportresurser