Konsol

Titta på konsolvideor från Xbox-communityn
Se vad andra spelare gör för att lösa de vanligaste Xbox-problemen och kom igång igen med spelandet!
"Jag behöver hjälp med systemuppdateringar för Xbox One"
Vad du gör om du en grön eller svart skärm visas när du startar din konsol, om en "E"-felkod visas när du startar eller uppdaterar din konsol eller om du vill uppdatera din konsol offline.
Så här återställer du Xbox One-konsolen till fabriksinställningarna
Lär dig hur du återställer Xbox One-konsolen till fabriksinställningarna.
Hur du felsöker problem med att spela upp en skiva i Xbox One
Om du får ett skivfel när du försöker spela ett spel, en musik-cd eller en film på din Xbox One testar du dessa felsökningstips.
Vanliga frågor om Xbox Ones bakåtkompatibilitet
Ta reda på hur Xbox One skiljer sig från Xbox 360 och se vilka funktioner som är kompatibla.
Hur du hanterar lagring på Xbox One
Lär dig hur dina data sparas, hur du kontrollerar det tillgängliga lagringsutrymmet och hur du konfigurerar och ansluter en extern hårddisk till Xbox One-konsolen.
Felsöka en svart tv- eller bildskärm när Xbox One-konsolen är påslagen
Få felsökningstips om tv- eller bildskärmen är svart när du använder din Xbox One-konsol.
Logga in på Xbox Live på Xbox One
Få hjälp med att konfigurera dina konton på Xbox One-konsolen så att du kan logga in på Xbox Live.
Felsök ljud på din Xbox One-konsol
Lär dig hur du felsöker problem med ljud på Xbox One-konsolen.
Konfigurera Xbox One-konsolen
Få hjälp med att konfigurera ditt nya Xbox One-system, inklusive konsolen, dina systeminställningar, anslutning till Internet och inloggning på Xbox Live.

Supportresurser