Handkontroller

Felsöka din Xbox One trådlös handkontroll
Hitta lösningar du kan prova om din Xbox One-handkontroll inte fungerar korrekt.
Allt om Xbox Adaptive Controller
Hitta allt du behöver veta om Xbox Adaptive Controller, bland annat funktioner, konfiguration och felsökning.
Titta på handkontrollvideor från Xbox-communityn
Se vad andra spelare gör för att lösa de vanligaste Xbox-problemen och kom igång igen med spelandet!
Allt om den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Få reda på allt du behöver veta om den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen, däribland dess egenskaper, konfiguration, felsökning och serviceinformation.

Supportresurser