Hjälpmedel

Titta på hjälpmedelsvideor från Xbox-communityn
Se vad andra spelare gör för att lösa de vanligaste Xbox-problemen och kom igång igen med spelandet!
Ändra handkontrollens vibration på Xbox One
Ta reda på hur du ändrar vibrationsinställningarna för Xbox One-handkontrollen.
Copilot på Xbox One
Ta reda på hur du aktiverar Copilot så att du kan länka två Xbox One-handkontroller och använda dem som en handkontroll.
Hjälpmedelsinställningar på Xbox One
Få reda på mer om hjälpmedelsinställningar på Xbox One-konsolen, däribland skärmläsaren, förstoringsglaset, textning, högkontrast och knappmappning.
Navigera på Xbox One med handkontrollens skärmläsargenvägar
Använd de här kommandona med Xbox One-handkontrollen för att navigera på konsolen med Skärmläsaren.
Aktivera högkontrast
Ta reda på hur du använder högkontrast på din Xbox One-konsol.
Så här anpassar du en Xbox One trådlös handkontroll med appen Tillbehör för Xbox
Ta reda på hur du kan anpassa en Xbox One trådlös handkontroll med appen Tillbehör för Xbox.
Ändra inställningarna för undertextning på Xbox One
Vill du ändra inställningarna för undertextning på din Xbox One-konsol? Här lär du dig hur du gör.
Aktivera Skärmläsaren på Xbox One
Ta reda på hur du använder Skärmläsaren på Xbox One så att din konsol kan läsa upp text, knappar och andra element högt.
Använda speltranskription på Xbox One
Lär dig hur du kan transkribera kommunikation i spelet till text som du kan läsa på skärmen med Xbox One.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Använda Förstoringsglas på Xbox One
Lär dig hur du använder verktyget Förstoringsglas på Xbox One.
Använda appen Film och TV med Skärmläsaren på Xbox One
Lär dig använda appen Film och TV med Skärmläsaren på Xbox One.
Titta på direktsänd TV med Skärmläsaren på Xbox One
Lär dig hur du kan titta på direktsänd TV med Skärmläsaren på Xbox One.
Lyssna i mono
Ta reda på hur Mono-utgången kombinerar alla ljudkanalerna till en.
Använda inlärningsläge för inmatning på Xbox One
Ta reda på hur du använder inlärningsläget för inmatning på din Xbox One, så att du kan ta hjälp av konsolen för att lära dig knapparna på handkontrollen och tangentbordet.

Supportresurser