Komma i gång

Komma i gång med Xbox One
Lär dig vad du gör när du tar ut Xbox One-konsolen ur lådan för första gången. Den här sidan innehåller länkar till information om konfigurering och felsökning.
Titta på Kom igång-videor från Xbox-communityn
Titta på videoklipp som skapats av medlemmar i Xbox-communityn och lär dig hur du kommer igång med din Xbox One.
Konfigurera Xbox One-konsolen
Få hjälp med att konfigurera ditt nya Xbox One-system, inklusive konsolen, dina systeminställningar, anslutning till Internet och inloggning på Xbox Live.
Vad är Xbox Live och hur kommer jag igång?
Xbox Live är onlinetjänsten för Xbox One. Läs mer om Xbox Live och hur du kommer igång.
Fördelar med att uppgradera till Xbox One X eller Xbox One S
Se de nya Xbox One X- och Xbox One S-funktioner du kan använda när du uppgraderar från en Xbox One-konsol i originalutförande.
Lär känna din Xbox One S- eller Xbox One-konsol
Lär dig mer om de viktiga knapparna och portarna på Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande.
Vad finns i Xbox One-paketet
Ta reda på vad som levereras med din Xbox One S- eller Xbox One-konsol.

Supportresurser