OneGuide och Live-TV

Hur du ansluter Xbox One till din hemmabioanläggning för direktsänd tv
Lär dig hur du ansluter Xbox One till din hemmabioanläggning.
Konfigurera live-TV med Xbox One X, Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande
Ta reda på hur du konfigurerar Xbox OneGuide på Xbox One X, Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande så att du kan titta på live-TV medan du använder apparna och röstkommandona på konsolen.
Använda IR-förlängningskablar med Xbox One
Lär dig hur du använder IR-förlängningskablar med Xbox One-konsolen.
Kanallista eller programinformation är felaktigt eller saknas i OneGuide
Ta reda på vad du gör om kanal eller programinformation är felaktigt eller inte visas i din Xbox OneGuide.
Aktivera digitalt surroundljud för tv på Xbox One
Lär dig aktivera digitalt surroundljud för tv på din Xbox One-konsol.
Dåligt eller inget ljud från digitalboxen som är ansluten till Xbox One
Ta reda på varför ljudkvaliteten är dålig eller varför inget ljud hörs från digitalboxen som är ansluten till Xbox One-konsolen.
Du ser en svart skärm eller upplever dålig videokvalitet när du tittar på tv med Xbox One
Ta reda på hur du felsöker videoprestanda och svart skärm när du tittar på direktsänd tv på din Xbox One.

Supportresurser