Lösenord och säkerhet

Återställ ditt förlorade lösenord för Microsoft-kontot
Lär dig återställa ditt förlorade lösenord för Microsoft-kontot.
Så här lägger du till eller tar bort ett Microsoft-konto på Xbox One
Lär dig hur du lägger till eller tar bort ett Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Xbox One-inställningar för säkerhet och sekretess online för vuxna och barn
Läs om kontroller för ålderslämplighet och sekretessinställningar för familjen som du kan ändra på Xbox.com och din Xbox One-konsol.
Återställ Microsoft-kontots lösenord
Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Skapa en Xbox One-nyckel
Lär dig mer om fördelarna med att använda en Xbox One-nyckel och hur du skapar en för att skydda ditt konto.
Administrera inställningarna för appsekretess på Xbox One
Lär dig hur du administrerar sekretessinställningarna för dina appar på din Xbox One-konsol.
”Jag tror att någon har hackat sig in på mitt konto”
Ta reda på vad du kan göra om du misstänker att ditt Microsoft-konto har råkat ut för intrång, eller om du behöver kontrollera om det har förekommit obehörig aktivitet på kontot.
Kräv en nyckel för inköp på din Xbox One-konsol
Lär dig hur du kräver en nyckel för att göra inköp på din Xbox One-konsol.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.
Du har glömt din Xbox One-nyckel
Lär dig hur du skapar en Xbox One-nyckel. Din nyckel bidrar till att skydda ditt konto.
Bekräfta säkerhetsinformationen för ditt Microsoft-konto
Lär dig bekräfta säkerhetsinformationen för Microsoft-kontot, så du kan verifiera din identitet om du behöver göra kontoändringar.
Så här gör du om din Xbox har stulits
Ta reda på vad du behöver göra om din Xbox-konsol blir stulen, bland annat hur du skyddar ditt konto.

Supportresurser