Familj

Titta på videor från Xbox-communityn om trygghetsinställningar och säkerhet
Se vad andra spelare gör för att lösa de vanligaste Xbox-problemen och kom igång igen med spelandet!
Om viktiga säkerhetsfunktioner för familjen i Xbox One
Lär dig om familjesäkerhetsfunktionerna i Xbox One och hur du använder dem för att styra hur familjen använder konsolen.
Lägga till en ny medlem i din kontofamilj på Xbox One
Lär dig hur du lägger till en familjemedlem i din kontofamilj, inklusive ett barn eller en annan vuxen, på Xbox One.
Felsöka problem med att ändra inställningar för onlinesäkerhet eller sekretess på Xbox One
Få reda på vad du behöver göra om du inte kan ändra dina sekretessinställningar.
Bevilja ett undantag till ditt barns innehållsbegränsningar på Xbox One
Lär dig bevilja ett undantag till ditt barns innehållsbegränsningar på Xbox One.
Innehållsbegränsningar när både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One
Lär dig om hur innehållsbegränsningarna fungerar när både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One-konsolen.
Förhindra icke godkända inköp gjorda av barn på Xbox One
Få reda på hur du förhindrar icke godkända debiteringar på Xbox One genom att skapa separata Microsoft-konton för varje person som använder din konsol.
Ta bort en familjemedlem från din familj
Lär dig ta bort en familjemedlem från din familj.
Godkänna ditt barns köp på Xbox One
Få reda på hur du begränsar och godkänner vad ditt barn köper från Microsoft Store på din Xbox One-konsol.
Du kan inte lägga till någon i din familj på Xbox One
Lär dig vad du gör när det inte går att lägga till någon i din familj på Xbox One.

Supportresurser