Familj: Familjekonto

Fördelar med att skapa en familj på Xbox One
Ta reda på fördelarna med att skapa ett Microsoft-konto för varje medlem av din familj så att de kan ta del av Xbox One-upplevelsen.
Definition av ett Microsoft-barnkonto
Lär dig vad ett barnkonto är och vad som gör att ett Microsoft-konto behandlas som ett barnkonto.
Skapa ett barnkonto och lägga till familjemedlemmar på Xbox One
Lär dig hur du lägger till en familjemedlem i din kontofamilj, inklusive ett barn eller en annan vuxen, på Xbox One.
Förhindra icke godkända inköp gjorda av barn på Xbox One
Få reda på hur du förhindrar icke godkända debiteringar på Xbox One genom att skapa separata Microsoft-konton för varje person som använder din konsol.
Bevilja ett undantag till ditt barns innehållsbegränsningar på Xbox One
Lär dig bevilja ett undantag till ditt barns innehållsbegränsningar på Xbox One.
Ange en åldersgräns för innehåll på Xbox One
Få information om hur du blockerar innehåll på Xbox One genom att välja förinställda rekommendationer för olika åldrar.
Ange skärmtidsgränser för din familj
Lär dig hur du ställer in skärmgränser för ditt barn på Xbox One och Windows-datorer.
Du kan inte lägga till någon i din familj på Xbox One
Lär dig vad du gör när det inte går att lägga till någon i din familj på Xbox One.
Ett barn visas inte längre i din Xbox-familj på Xbox One
Få reda på vad du gör om ett barn saknas i din Xbox-familj på Xbox One.
Ta bort en familjemedlem från din familj Xbox One
Lär dig hur du tar bort en familjemedlem från din Xbox One-familj.
Så här lägger du till ett barn på ett familjekonto
Se hur du lägger till ett barn på ett familjekonto.
Ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen
Ta reda på hur du ändrar dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen.
Så här lägger du till eller tar bort ett Microsoft-konto på Xbox One
Lär dig hur du lägger till eller tar bort ett Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Du har problem med att ge föräldramedgivande när du skapar ett barnkonto på Xbox
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Lär dig vad du ska göra om du har problem med att ge föräldramedgivande.
Lägg till säkerhetsinformation i ditt Microsoft-konto
Lär dig hur du lägger till säkerhetsinformation så att du skyddar Microsoft-kontot.
Hur tar jag bort e-postadressen för mitt Microsoft-konto från Startsidan för Xbox One?
Få information om hur du tar bort din e-postadress från Startsidan för Xbox One.

Supportresurser