Sökning av felkod och statuskod

Om du har stött på ett fel eller en statuskod anger du informationen exakt som den visas.

Exempel: ”E12” eller ”0x87df2ee7”.

Obs! Fel- och statuskoder kan bero på att någon tjänst ligger nere. Du kan spara tid genom att kontrollera om det finns några aviseringar om Xbox Live-tjänstens status innan du söker efter koden.

Kan du inte att logga in?

Gå till sidan med support vid inloggningsfel.

Tips om hur du försöker igen:

• Om felkoden börjar med bokstaven “E” provar du att söka på första delen av koden.
    Exempel För ”E305 00000000 80000001” söker du efter ”E305”.
  • Om koden har 24 siffror provar du att söka efter de sista 8 siffrorna.
    Exempel För ”Fel 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746” (där bokstaven “x” kan vara vilken siffra som helst) söker du efter ”80072746”.

Du kan också rapportera problemet med appen Xbox Insider-hubben så att vi kan undersöka saken närmare:

1. Installera appen Xbox Insider-hubben på din konsol (om du inte redan har den).
  2. Håll ned Xbox-knappen på handkontrollen.
  3. På energimenyn väljer du Rapportera ett problem.
  4. Beskriv problemet i detalj, inklusive när det inträffade, om några felkoder eller meddelanden visades och om du använde ett visst spel, en program- eller maskinvara eller ett visst tillbehör när problemet uppstod.

Om du vill få mer hjälp från communityn går du till Xbox-forumen.

På vilken enhet får du felmeddelandet?

Felkod:

Välj en enhet

Skicka till forum
Tack. Ditt inlägg är nu synligt på Xbox Support-forum "här"
Vi beklagar. Ett fel uppstod. Försök att skicka igen senare.
Välj en enhet och ange felkoden innan du klickar på skicka.