Var är mitt bakåtkompatibla Xbox-spel?

Spel du äger digitalt visas i din Xbox One-spellista under Klar att installeras. Om du inte hittar ett bakåtkompatibelt spel som du har spelat på en tidigare Xbox-konsol kan det bero på följande orsaker:

• Spelet går ännu inte att spela på Xbox One
  • Du äger spelet på skiva i stället för digitalt
  • Du spelade spelet på någon annans Xbox
  • Du spelade ett spel som installerades av någon annan eller var förinstallerat på din Xbox

För att spela ett bakåtkompatibelt spel som du äger på skiva och som stöds på Xbox One sätter du i skivan i din Xbox One.

Om du vill se om spel du äger är bakåtkompatibla loggar du in på Mina spel och väljer Xbox 360. Om Bakåtkompatibelt visas för spel kan du spela det på Xbox One.

En fullständig lista över bakåtkompatibla spel finns på sidan Bibliotek med bakåtkompatibla spel.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Var är mitt bakåtkompatibla Xbox-spel?" som du läste om eller ett annat problem?