Ladda ned 4K-spelinnehåll först

Även om du använder Xbox One S eller en standard Xbox One kan du starta processen att ladda ned 4K-versionerna (när de är tillgängliga) av de spel du vill spela på Xbox One X. Du kommer inte att kunna se spelet i 4K på äldre konsoler, men du slipper vänta på långsamma nedladdningar den dag du packar upp din Xbox One X.

Detta är viktigare än det verkar. 4K-uppgraderingar av spel kostar inget men de är oftast på tiotals GB och tar därför ett tag att ladda ned, även i snabba nätverk.

Efter nedladdningen kopierar du dina 4K-spel till en extern lagringsenhet som du kan ansluta till din Xbox One X när det är dags att spela.

Så här får du dina uppdateringar tidigare på Xbox One S och Xbox One i originalutförande:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå till Inställningar > System > Säkerhetskopiering och överföring.
  2. Välj Ladda ned 4K-spelinnehåll.
  3. När tillgängligt 4K-innehåll har laddats ned kopierar du de spelen till extern lagring så att de är klara att använda på Xbox One X.

Kan jag inte få 4K-uppdateringar på min Xbox One X?

Om du inte laddar ned i förväg kommer ditt 4K-innehåll att komma i formen av en uppdatering första gången du startar spelet på Xbox One X. Det kommer att vara en obligatorisk uppdatering. Du kommer inte att kunna spela den version som inte är 4K offline om du hoppar över den. Uppdateringen kommer att vara obligatorisk även om du inte tittar på en 4K-TV. På Xbox One X laddas 4K-uppdateringar ned automatiskt om du har ställt in din Xbox på ”Håll mina spel och appar uppdaterade” (i Inställningar > System > Uppdateringar > Spel och appar).

Vissa spel förenklar installationer och uppdateringar utifrån din språkinställning vilket minskar nedladdningstiden och sparar på lagringsutrymmet. I sådana fall triggas speluppdateringar när du ändrar konsolens språk, men de är (till skillnad från 4K-uppdateringar) frivilliga och kan avbrytas.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ladda ned 4K-spelinnehåll först" som du läste om eller ett annat problem?