Följa ett spel på Xbox One

Håll koll på de senaste nyheterna och klippen från dina favoritspel. Välj Följ i spelets officiella klubb för dina favoritspel så visas alla relevanta inlägg i din aktivitetsfeed.

Ett exempel på en spelnavsskärm med alternativet Följ valt

Så här visar du den officiella klubben för ett spel:

Från Startsidan
Välj Officiell klubb för ditt senast spelade spel genom att markera det spel du vill följa och sedan välja Meny > Gå till officiell klubb.

I Store
Välj Officiell klubb när du söker efter spelet i Store genom att välja ”” och sedan välja Gå till officiell klubb.

Från Stift eller Mina spel och appar
Om du vill visa den officiella klubben från Stift eller Mina spel och appar markerar du spelet och trycker på menyknappen på handkontrollen. Sedan väljer du Gå till officiell klubb.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Följa ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?