En del spelklipp kan bara spelas in i 4K HDR

Klippens upplösning är alltid 4K HDR för vissa spel på Xbox One X, även om du valt en lägre standardupplösning.

I 4K HDR kan spelklippen vara upp till 30 sekunder när du spelar in dem till konsolens interna lagringsutrymme.

Om du vill tillåta längre klipp för det spel du just spelar eller vill spela in med lägre upplösning stänger du av HDR i Inställningar > Bildskärm och ljud > Videoutgång > Avancerade videoinställningar

Ett annat sätt att spela in längre klipp är att spela in till ett externt lagringsutrymme. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Gå sedan till Inställningar > Inställningar > Sändning och inspelning > Inspelningsplats. Beroende på tillgängligt lagringsutrymme kan externa klipp vara så långa som 60 minuter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "En del spelklipp kan bara spelas in i 4K HDR" som du läste om eller ett annat problem?