Dölja spel utan achievements på Xbox One

Om det finns spel utan upplåsta achievements i din achievementshistorik kan du välja att dölja dem i listan.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Achievements > Visa alla mina achievements.
  3. Markera spelet som du vill dölja. Tipset att dölja med X visas i det markerade fältet.
  4. Tryck på X-knappen på handkontrollen för att dölja spelet.

Du växlar mellan dolda och visade spel genom att välja filterikonen i det högra hörnet. Du kan välja att visa bara synliga spel (standard), bara dolda spel eller både och.

Så här visar du ett spel som du tidigare har dolt:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Achievements > Visa alla mina achievements.
  3. Se till att dina dolda spel visas.
  4. Markera det som du vill visa igen. Tipset att visa med X visas i det markerade fältet.
  5. Tryck på X-knappen på handkontrollen för att dölja spelet.

När du spelar ett dolt spel visas det automatiskt i listan igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dölja spel utan achievements på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?