Dölja spel utan achievements på Xbox One

Om det finns spel i din achievements-historik som saknar upplåsta achievements kan du välja att dölja dem i listan. Markera spelet så att tipset X Dölj visas. Tryck på X  på handkontrollen för att dölja spelet.

Om du vill växla mellan dolda och visade spel väljer du filterikonen i det högra hörnet. Du kan välja att bara visa synliga spel (standardinställningen), bara dolda spel eller bådadera.

Om du vill ta fram spel du gömt tidigare ser du först till att dina dolda spel visas. Markera sedan det spel du vill visa igen (tipset X Ta fram visas) och tryck på X  på handkontrollen.

Om du spelar ett dolt spel tas det automatiskt fram.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dölja spel utan achievements på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?