Dölja eller ta fram objekt i Klar att installeras

När du avinstallerar spel eller appar hamnar de på fliken Klar att installeras, som finns överst i Mina spel och appar.

Du kan dölja saker du inte vill se i listan Klar att installeras. På så vis är bara de spel och appar som det är mest troligt att du använder igen synliga i listan.

1. Markera ett spel eller en app i Klar att installeras.
  2. Tryck på Menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Dölj i listan.

Om du vill ta fram objekt går du till Mina spel och appar, håller ned vänster styrspak på handkontrollen och trycker på X-knappen Upprepa dessa steg om du vill dölja ett objekt igen.

Om du vill installera om dolda spel eller appar döljer du det och sedan installerar du det från Klar att installeras. Du kan också ladda ned och installera det igen från Microsoft Store.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dölja eller ta fram objekt i Klar att installeras" som du läste om eller ett annat problem?