Så här hittar du Xbox One X-optimerade spel

Video: Xbox One X Enhanced games

Titta på videon Xbox One X Enhanced Games. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Om ett spel är märkt Xbox One X-optimerat har det uppdaterats eller konstruerats speciellt för att dra full nytta av världens mest kraftfulla konsol.

Om du vill hitta nya Xbox One X-optimerade spel på din Xbox går du till Store, väljer Bläddra igenom spel och rullar till Xbox One X-optimerat.

På din mobil eller dator hittar du en lista över Xbox One X-optimerade spel på xbox.com/enhanced.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här hittar du Xbox One X-optimerade spel" som du läste om eller ett annat problem?