Hur vet jag om mina spel är uppdaterade för Xbox One X?

Video: Xbox One X Enhanced games
Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Så här hittar du uppdaterade spel du redan äger:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj Mina spel och appar.
  2. I din spellista ställer du in filtret på Xbox One X-optimerat. Spel som visas här har uppdaterats.

Om du ställer in din Xbox så att den uppdaterar spel automatiskt i Inställningar > System > Uppdateringar kommer dina spel att uppdateras när nya versioner blir tillgängliga.

Om ett spel inte har uppdaterats är uppdateringen inte tillgänglig eller så har den inte installerats. Det snabbaste sättet att uppdatera ett spel är att se till att du är online och sedan starta spelet.

Om du vill hitta nya Xbox One X-optimerade spel på din Xbox ska du gå till Store, välja Bläddra igenom spel och rulla till Xbox One X-optimerat. På en telefon eller dator hittar du en lista med Xbox One X-optimerade spel på xbox.com/enhanced.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur vet jag om mina spel är uppdaterade för Xbox One X?" som du läste om eller ett annat problem?