Fjärrinstallera spel på din Xbox One

Om du är borta från din konsol kan du fjärrinstallera spel så att de är klara att spelas upp när du kommer tillbaka. Det är några saker du måste göra innan du börjar:

1. Byt namn på din konsol: Då kan du enkelt identifiera den.
    1. Gå till Inställningar > System > Konsolinformation.
    2. Välj Namn och ange sedan det nya konsolnamnet.
      Obs! Det nya konsolnamnet får bara innehålla tecken, siffror och bindestreck.
    3. Välj Starta om nu.
  2. Ställ konsolen i standbyläge: konsolen måste vara i standbyläge för att du ska kunna utlösa spelinstallationer på distans.
    1. Gå till Inställningar > Ström och autostart > Energiläge och uppstart.
    2. Välj Energiläge och ändra inställningen till standbyläge.
  3. Aktivera fjärrinstallation: som standard är detta inaktiverat på konsolen.
    1. Gå till Inställningar > System > Uppdateringar.
    2. Välj Tillåt fjärrinstallationer.

Nu när du köper ett spel, eller till och med om du redan äger spelet, kan du fjärrinstallera den på din konsol:

• Från en webbläsare: på Store-sidan för spelet klickar du på ellipsen bredvid knappen Installera och väljer Installera på mina enheter. Välj din konsol i listan och välj sedan Installera nu.
  • Från Game Pass-appen: Välj det spel du vill installera och välj sedan Installera på hemma-Xbox.
    Obs! du kan bara göra det här på din hemma-Xbox.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fjärrinstallera spel på din Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?