Vuxenmaterial saknas i Microsoft Store

Hitta vuxenmaterial

Vuxenmaterial kanske inte visas i Microsoft Store på Xbox One om inloggning sker via ett barnkonto eller ett konto med begränsat innehåll även om en vuxen utan begränsade rättigheter också är inloggad och aktiv. Mer information finns i Innehållsrestriktioner när en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One.

För att få åtkomst till vuxenmaterial måste du först logga ut från konton med barn- eller innehållsrestriktioner:

1. På Startsidan i Xbox väljer du profilbilden längst upp till vänster på skärmen, bredvid aviseringscentralen.
  2. Välj ett konto och välj sedan Logga ut. (Den här åtgärden raderar inte kontot från Xbox One.)
  3. Testa att söka i Microsoft Store på nytt.