Spåra achievements i olika spel

Se vilka som har rätt att skryta i alla de spel du och dina kompisar spelar.

Om du vill se månadens rankningslista öppnar du guiden och väljer Achievements. Om du redan är i ett spel ser du alla låsta och upplåsta achievements för det spelet. Om du inte är det ser du gamerscore och rankningslista för dina kompisar.

Där kan du välja en kompis att jämföra dina achievements mot. Välj Jämför achievements för att se hur du står dig.

Om du vill titta på dina egna achievements väljer du Visa mina achievements eller Visa rankningslista på helskärm vad du ser beror på om du spelar ett spel eller inte. Se din storhet!

Relaterade problem

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Spåra achievements i olika spel" som du läste om eller ett annat problem?