Spåra achievements i ditt spel på Xbox One och Windows 10

Många spel är inte tillgängliga för din Xbox One, men på alla Windows 10-enheter. När du har loggat in med ditt Microsoft-konto sparas dina spelframsteg i molnet. Om du spelar på din konsol och blir avbruten kan du återuppta spelet på din Windows 10-dator på samma ställe som du lämnade det.

Så här ser du dina achievements på Xbox One

Om du vill se vilka achievements du klarat av i ett spel du spelar öppnar du guiden och väljer Achievements.

Du kan välja att visa låsta achievements som du inte klarat av ännu eller achievements som du låst upp. Välj en achievement om du vill se fler alternativ. Tryck på X-knappen på ett achievement om du vill göra det till en favorit och flytta det överst i listan. Om du hellre vill se dina kompisars rankningslista över gamerscores i stället för achievements för ditt aktuella spel väljer du Rankningslista över gamerscores.

Om du vill se dina framsteg medan du spelar väljer du Aktivera achievementspåraren. Välj Konfigurera spåraren för att välja var spåraren ska placeras på skärmen, antalet achievements som visas (upp till fem) och hur genomskinlig spåraren ska vara.

Om du inte spelar ett spel för tillfället kan du nå alla dina achievements genom att öppna guiden och välja Achievements. Välj Kommande achievements för de som du är närmast att låsas upp eller Senaste achievements för de senast upplåsta. Om du vill starta det spel som är relaterat till ett achievement markera du detta achievement och trycker på X-knappen

Så här ser du dina achievements på en Windows 10-enhet

Om du vill visa dina achievements på en Windows 10-enhet väljer du Start-knappen och öppnar Xbox-appen. Välj Mina spel på menyn, välj ett spel och välj sedan Achievements. Välj enskilda achievements om du vill se kort information om hur du låser upp dem.

Du kan också öppna menyn i Xbox-appen och välja achievements för att få en lista över alla dina achievements.

Relaterade problem

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Spåra achievements i ditt spel på Xbox One och Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?