Överföra flera spel samtidigt på din Xbox One

Så du har anslutit externt lagringsutrymme till din Xbox One och vill flytta flera spel på en gång. (Du kan förstås flytta en sak i taget genom att gå till din samling av spel och appar, fokusera på ett spel, trycka på menyknappen  på handkontrollen och välja Hantera spel.)

Så här flyttar eller kopierar du flera spel på en gång:

1. Anslut extern lagring (USB 3.0 eller snabbare, minst 256 GB och formaterad för Xbox One).
  2. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Gå sedan till Inställningar > System > Lagring.
  3. Välj den lagring du vill flytta eller kopiera från och välj sedan Överför och gör dina val. Markera alla spel eller bara några, och välj sedan antingen Kopiera markerade eller Flytta markerade.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Överföra flera spel samtidigt på din Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?