Använd spelläget när du spelar spel på datorn

När du använder spelläget prioriterar Windows din spelupplevelse. När du kör ett spel innebär spelläget följande:

• Det bidrar till en stabilare bildfrekvens på skrivbordsdatorer.
  • Det förhindrar att Windows Update utför drivrutinsinstallationer och skickar aviseringar för omstart.

Så här slår du av och på spelläget:

1. Tryck på Start-knappen och välj sedan Inställningar.
  2. Välj Spel > Spelläge.
  3. Slå eller av spelläget.
Slå på eller av spelläget

Obs: Spelläge är aktiverat som standard.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använd spelläget när du spelar spel på datorn" som du läste om eller ett annat problem?