Visa och ladda ned spelinnehåll och tillägg på Xbox One

Många Xbox One-spel har tillägg som nya spelobjekt eller nya spelbara nivåer som du kan köpa från Microsoft Store.

Obs! För att komma åt dina nedladdningar måste du vara inloggad med det Microsoft-konto du använde då du köpte och laddade ned innehållet. Se Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One om du behöver hjälp med automatiska nedladdningar av dina köp.

Hitta spel och appar som för närvarande är installerade

1. Startsidan rullar du nedåt till Mina spel och appar, väljer Visa alla och trycker på A-knappen på handkontrollen för att öppna.
  2. Välj Spel eller Appar.
  3. Innehållet visas i alfabetisk ordning. Det finns dock ytterligare sorteringsalternativ som du kan använda.

Visa tillägg för ett visst spel

Om du redan äger spelet och vill se vilka tillägg du kan ladda ned:

1. I Mina spel och appar väljer du Visa alla, letar upp spelet och trycker på Menyknappen .
  2. Välj Hantera spel och tillägg.
  3. Välj fliken Klar att installeras.
  4. Markera det tillägg du vill installera.
  5. Tryck på A-knappen för att installera tillägget eller välj Installera alla.

Om du inte äger spelet men vill bläddra bland de tillgängliga tilläggen i Microsoft Store:

1. Gå tillbaka till Startsidan, rulla åt höger till Store och välj Sök.
  2. Skriv titeln på spelet och välj sedan Sök.
  3. Välj spelet i listan med sökresultat.
  4. Om det finns tillgängliga tillägg för spelet visas de under spelet på spelbeskrivningssidan i Store.

Hitta spel, appar, tillägg och innehållspaket som du har laddat ned men avinstallerat

1. Medan du är på Startsidan rullar du nedåt och väljer Mina spel och appar. Sedan väljer du Visa alla.
  2. Välj Spel eller Appar.
  3. Välj fliken Klar att installeras upptill för att visa alla spel och appar du äger som inte är installerade på hårddisken.
  4. Om du vill se speltillägg för ett spel som ännu inte har installerats på din hårddisk väljer du spelet, trycker på Menyknappen och väljer Hantera spel och tillägg om du vill se Klar att installeras -fliken för det spelet.

Ladda ned tillägg du har köpt som en del av ett paket

Om flera tillägg ingick i ett enskilt inköp, t.ex. ett säsongskort eller limited edition-spelpaket, kan du behöva ladda ned dem separat. Det finns två sätt att ladda ned de individuella objekten:

• Titta efter en butik inne i spelet. Se vad som ingår i säsongskortet och gör din nedladdning där.
  • Ladda ned de individuella tilläggen från Microsoft Store:
    1. Medan du är på Startsidan rullar du nedåt och väljer Mina spel och appar. Sedan väljer du Visa alla.
    2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen .
    3. Välj Hantera spel och tillägg.
    4. På fliken Klar att installeras markerar du det tillägg du vill installera.
    5. Tryck på A-knappen för att installera tillägget.

Om du har problem med att ladda ned dina tillägg läser du Felsöka problem med installation av spel eller appar på Xbox One.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Visa och ladda ned spelinnehåll och tillägg på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?