Vanliga frågor om Xbox MixPot

Under vissa Xbox Live-streamingevenemang på Mixer kommer vi att belöna tittare genom att ge bort MixPots. Dessa MixPots varierar beroende på evenemang och kan innehålla olika spel och nedladdningsbart innehåll (DLC) för varje evenemang.

Begränsat antal – bara de första 1 miljon kvalificerade tittarna får en MixPot för Xbox genomgången. Eftersom MixPot är så populärt kanske inte alla tittare får något innehåll. Tittarna behöver inte se hela genomgången för att vara kvalificerade. Du får mer information om din MixPot när när streamingen är slut.

Ämnen

Hur fungerar en MixPot?

Så här fungerar det:

• Titta på Xbox Live-streamingen på Mixer: Du kan titta på Live-streamingen via Mixer-appen på Xbox One, vilken webbläsare som helst på http://www.mixer.com/xbox eller Mixer-appen på iOS- eller Android-enheter.
  • Logga in på Mixer med ditt Microsoft-konto: Du måste logga in på Mixer med ditt Microsoft-konto för att få din MixPot.
  • För befintliga Mixer-konton länkar du ditt Mixer-konto till ditt Microsoft-konto: Om du vill lära dig hur du länkar ditt Mixer-konto till ditt Microsoft-konto (det konto du använder för att logga in på Xbox Live) läser du Länka ett Mixer-konto till ditt Microsoft-konto. Ditt konto måste vara länkat för att du ska få en MixPot.
  • Få dina grejer! Efter evenemanget kommer vi att meddela vilka spel eller vilket nedladdningsbart innehåll du får i din MixPot.

När får jag min MixPot?

Du får din MixPot inom en vecka från det att Xbox Live-streamingevenemanget har avslutats. Tänk på att du måste vara inloggad på Mixer med ditt Microsoft-konto för att få din MixPot.

Mer information om hur du skapar ett Mixer-konto finns i Skapa ett Mixer-konto. Om du vill lära dig länka ditt Mixer-konto till ditt Microsoft-konto läser du Länka ett Mixer-konto till ditt Microsoft-konto.

Hur kan jag nå det nedladdningsbara innehållet i en MixPot?

Om du vill spela det nedladdningsbara innehåll som ingår i din MixPot måste du först ha grundspelen installerade. Med grundspelen installerade visar du ditt nedladdningsbara innehåll och tillägg på Xbox One och sedan installerar du dem på din konsol.

Kan jag ge min MixPot till någon annan?

Nej, din MixPot krediteras direkt till ditt konto. Den kan inte säljas eller överföras.

Kommer MixPot-innehållet att vara tillgängligt på alla marknader?

En MixPot kommer att ges till alla som tittade på Xbox Live-streamingen när de var inloggade på Mixer med sina Microsoft-konton. En del av det nedladdningsbara innehåll som finns i denna MixPot kanske inte är tillgängligt på alla marknader.

Obs! Barnkonton får inte innehåll som överskrider de innehållsbegränsningar som föräldern angett. För att uppdatera ett barns innehållsbegränsningar måste föräldern gå till fliken Familj på account.microsoft.com och ändra begränsningarna.

Hur gör jag om jag tittade på Xbox Live-streamingevenemanget på Mixer, men inte fick någon MixPot?

Om du inte fått någon MixPot inom en vecka efter att du tittade på Xbox Live-streamingen på Mixer går du till xbox.com/mixpothelp.

Begränsat antal – bara de första kvalificerade tittarna får en MixPot. Eftersom MixPot är så populärt kanske inte alla tittare får något innehåll. Tittarna behöver inte se hela genomgången för att vara kvalificerade. Du får mer information om din MixPot när när streamingen är slut.

Obs: Frågor om saknat innehåll måste initieras inom två veckor efter livestreamingevenemanget för att de ska undersökas.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vanliga frågor om Xbox MixPot" som du läste om eller ett annat problem?