Få hjälp med NBA 2K19

Spelare dribblar en basketboll

Lär dig allt om NBA 2K19: versioner, funktioner, support med mera. Information finns på produktsidan för NBA 2K19 .

Support för NBA 2K19

Om du vill ha tips och andra hjälpalternativ för NBA 2K19 går du till 2K-supporten.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om NBA 2K19

Hitta den senaste och bästa informationen om NBA 2K19 på 2K:s Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp med NBA 2K19" som du läste om eller ett annat problem?