Assassin’s Creed Odyssey

Lär dig allt om Assassin's Creed Odyssey: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på Assassin's Creed Odyssey-produktsidan.

Support för Assassin’s Creed Odyssey

För tips och andra hjälpalternativ för Assassin's Creed Odyssey går du till Ubisoft-supporten.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om Assassin's Creed Odyssey

Hitta den senaste och bästa informationen om Assassin's Creed Odyssey på Ubisoft Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Assassin’s Creed Odyssey" som du läste om eller ett annat problem?