Få hjälp med Battlefield V

Lär dig allt om Battlefield V: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på Produktsidan för Battlefield V.

Support för Battlefield V

För tips och andra hjälpalternativ för Battlefield V går du till EA:s hjälpsida.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om Battlefield V

Hitta den senaste och bästa informationen om Battlefield V på EA:s Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp med Battlefield V" som du läste om eller ett annat problem?