Vanliga frågor och svar om Bleeding Edge Technical Alpha

Har du en fråga om Bleeding Edge Technical Alpha? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

Hur når jag Xbox Insider-hubben?

Så här gör du:

1. Gå till fliken Store på dashboard eller välj Store i guiden.
  2. Välj Sök.
  3. Sök efter Xbox Insider-hubben.
  4. Välj Skaffa/installera på produktsidan.

När Xbox Insider-hubben har laddats ned hittar du programmet i Mina spel och appar. När du läser in Xbox Insider-hubben första gången kommer du att uppmanas att registrera dig.

Slutför instruktionerna på skärmen och godkänn villkoren för Xbox Insider. Sedan har du till gång till Xbox Insider-hubben och kan ladda ned Bleeding Edge Technical Alpha.

Mer information om hur du skaffar och använder Xbox Insider-hubben finns i Skaffa Xbox Insider-hubbappen.

Hur kan jag ladda ned/installera Technical Alpha?

Du måste ha fått ett e-postmeddelande från Ninja Theory som bekräftar att du har till gång till Technical Alpha innan du kan fortsätta att ladda ned spelet via Xbox Insider-hubben. Om du inte har fått något e-postmeddelande kontrollerar du om det har skickats till någon annan e-postadress än den som är kopplad till din gamertag eller om det finns i din skräppostmapp. För att verifiera e-postadressen som är associerad med din gamertag loggar du in på account.microsoft.com.

Du måste också ha laddat ned och installerat Xbox Insider-hubben på konsolen innan du fortsätter med följande steg:

1. Från Mina spel och appar öppnar du Xbox Insider-hubben.
  2. Välj Insider-innehåll.
  3. Välj Bleeding Edge Technical Alpha.
  4. Välj Gå med och börja sedan ladda ned spelet.
  5. När spelet har laddats ned kan du nå det i Mina spel och appar.

Om spelet inte visas i Mina spel och appar tittar du i din kö och kontrollerar att spelinstallationen har slutförts.