Bleeding Edge Technical Alpha

Lär dig allt om Bleeding Edge Technical Alpha: versioner, funktioner, support med mera. Mer information om spelet finns på Bleeding Edge Technical Alpha.

Vanliga frågor och svar om Bleeding Edge Technical Alpha

För svar på vanliga frågor läser du Vanliga frågor om Bleeding Edge Technical Alpha.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Få ytterligare support för Bleeding Edge

Gå till den officiella supportwebbplatsen för Bleeding Edge.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Bleeding Edge Technical Alpha" som du läste om eller ett annat problem?