Borderlands 3

Lär dig allt om Borderlands 3: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på Produktsidan för Borderlands 3.

Borderlands 3

Om du vill ha tips och andra supportalternativ för Borderlands 3 går du till Supportsidan för Borderlands 3.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Ta reda på vad andra säger om Borderlands 3

Se om ditt problem diskuteras i Borderlands 3- forumen.

Håll dig uppdaterad om Borderlands 3

Hitta den senaste och bästa informationen om Borderlands 3 på Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Borderlands 3" som du läste om eller ett annat problem?