Vanliga frågor om Call of Duty: Infinite Warfare för Windows 10

Läs svaren på vanliga frågor om Call of Duty: Infinite Warfare för Windows 10.

Vanliga frågor

Jag ombads uppgradera mitt operativsystem för att spela Call of Duty: Infinite Warfare. Vilken version av Windows behöver jag?

Du behöver Windows 10 version 1607 (OS Build 14393.351) för att kunna ladda ned och installera Call of Duty: Infinite Warfare.

Dessutom måste din enhet ha en 64-bitarsversion av Windows 10. Om du har en 32-bitarsversion kommer du inte att kunna spela Call of Duty: Infinite Warfare.

Så här kan du se om du har rätt version av Windows på din enhet:

1. Gå till Start, skriv "Om din dator" och välj sedan Om din dator.
  2. Titta under Dator efter Utgåva för att ta reda på vilken version och utgåva av Windows som körs på din dator.
  3. Titta under Dator efter Systemtyp för att se om du har en 32-bitars eller en 64-bitars version av Windows.

Om du inte ser någon version måste du uppdatera innan du kan ladda ned spelet. Det finns två sätt att göra det på:

• Gå till Start, välj Inställningar, välj Uppdatering och säkerhet och välj sedan Windows Update. Kontrollera om det finns några relevanta uppdateringar tillgängliga.

Obs! Om det har gått mindre än 31 dagar sedan du uppgraderade till Windows 10 får du inte novemberuppdateringen direkt. Detta för att du ska kunna gå tillbaka till din tidigare version av Windows om du så vill. När 31 dagar har gått kommer din dator att ladda ned novemberuppdateringen automatiskt.

Är Call of Duty: Infinite Warfare en Xbox Play Anywhere-titel?

Nej. Den som vill spela på Xbox One måste köpa titeln separat från Microsoft Store.

Tillåter Call of Duty: Infinite Warfare korsvis spelande med andra plattformar, till exempel Xbox One?

Nej, korsvis spelande mot andra versioner och plattformar stöds inte.

Behöver jag DirectX 12 för att spela spelet?

Nej, men du måste ha DirectX 11 installerat för att spela Call of Duty: Infinite Warfare.

Så här ser du om du har DirectX 11 installerat:

1. Tryck på Windows-tangenten+R för att öppna dialogrutan Kör.
  2. Skriv "dxdiag" och tryck på Retur för att starta diagnostikverktyget för DirectX.
  3. På fliken System i fönstret Systeminformation tittar du efter DirectX-versionen. Du måste ha "11" eller senare för att köra Call of Duty: Infinite Warfare.

Vilka är maskinvarukraven?

De fullständiga systemkraven för respektive spel finns på spelets sida i Store:

Dessutom vill du ha de senaste AMD- och NVidia-drivrutinerna installerade.

Så här ser du vad du har för GPU (grafikprocessor) och VRAM (videominne):

1. Gå till Start, välj Inställningar och välj sedan System.
  2. På fliken Bildskärm rullar du till slutet och väljer Avancerade skärminställningar.
  3. Rulla till slutet och välj Egenskaper för bildskärmskort. Vid Korttyp visas GPU-namnet och vid Dedikerat minne visas VRAM.

Se Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet för mer information om hur du kontrollerar din enhet.

Vad händer om jag laddar ned ett spel på en enhet som inte uppfyller maskinvarukraven?

Vi rekommenderar att du kontrollerar enhetsspecifikationerna först för att säkerställa att enheten uppfyller minimikraven.

Hur stort är spelet?

Call of Duty: Infinite Warfare kräver minst 52 till 133 GB ledigt hårddiskutrymme för nedladdning, beroende på vilket paket du äger.

Så här kontrollerar du hur mycket tillgängligt diskutrymme som finns på din enhet:

1. Gå till Inställningar, välj System och välj sedan Lagring.
  2. Använt diskutrymme för varje disk på enheten visas. Kontrollera att det finns tillräckligt med ledigt utrymme på hårddisken.

Om enheten har mer än en partition noterar du vilken av dessa som har mest tillgängligt utrymme. Under Platser att spara i ser du till att Nya appar sparas i: angetts till den enheten eller partitionen.

Obs! Om du redan har börjat ladda ned spelet ska du avbryta och starta om installationen så att spelet sparas på den nya platsen.

Om du redan installerat Call of Duty: Infinite Warfare och vill ändra plats från en enhet till en annan:

1. Om du redan spelar Call of Duty: Infinite Warfare ser du till att stänga det.
  2. Gå till Inställningar, välj System och välj sedan Lagring.
  3. Välj den enhet du installerade spelet på och välj sedan Appar och spel.
  4. Välj Call of Duty: Infinite Warfare, välj Flytta och sedan den partition du vill flytta spelet till.

Hur lång tid tar det att ladda ned spelet?

Nedladdningstiden kan variera beroende på hur snabb Internetanslutningen är. I genomsnitt tar det cirka 6,5 timmar att ladda ned 60 GB med en 20 Mbps-anslutning.

Medan spelet laddas ned ska du inte avbryta nedladdningen eller stänga av datorn. Ikonen för Call of Duty: Infinite Warfare kommer att visas på startsidan när nedladdningen är klar.

Obs! Internet-avgifter kan tillkomma när du laddar ned spelet.

Om nedladdningen går långsamt kan du prova någon av följande lösningar:

1. Se till att inte ladda ned mer än ett spel, en app eller en uppdatering åt gången.
  2. Om du har andra enheter i ditt nätverk som kanske utnyttjar bandbredd (till exempel en streamande film) ska du pausa dem tills nedladdningen är klar.
  3. Kontrollera om det finns Windows 10-uppdateringar för din enhet. Gå till Inställningar och välj sedan Uppdatering och säkerhet för att se om det finns några uppdateringar tillgängliga.
  4. Felsök potentiella anslutningsproblem genom att gå till sidan Åtgärda problem med nätverksanslutningen.

Vilka tillbehörsenheter behöver jag för att styra spelet?

Du kan använda mus och tangentbord eller en Xbox One-handkontroll. Om du använder en handkontroll måste du ha antingen en USB-kabel för att ansluta den till din enhet eller en trådlös Xbox-adapter för Windows.

Måste jag ha ett Microsoft-konto för att spela spelet?

Du behöver ett Microsoft-konto för att spela Call of Duty: Infinite Warfare. Om du redan spelar spel på Xbox 360 eller Xbox One kan du använda samma konto som du använder för de spelen. För mer information, se sidan Vanliga frågor och svar för Microsoft-konton.

Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela?

Om du planerar att vara på en plats där det inte finns onlinetäckning, till exempel på en långflygning eller en seglingstur, kan du förbereda din Windows 10-enhet så att du kan spela Call of Duty: Infinite Warfare offline.

Information om hur du konfigurerar din Windows 10-enhet för offline-spel finns i Spela spel offline på Windows 10 i offlineläget.

Om du spelar offline kommer vissa funktioner, som att köpa ytterligare saker från Microsoft Store, inte att vara tillgängliga. Alla rankningslistor kommer också att vara otillgängliga medan du är offline.

Om du tjänar in achievements när du spelar offline synkroniseras de med ditt konto nästa gång du loggar in på Xbox Live på din enhet. Dina sparade framsteg synkroniseras också när du loggar in på Xbox Live.

Du kommer heller inte att kunna utnyttja fördelarna med Xbox Live medan du är offline. Se Varför ska jag logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto? nedan för mer information.

Jag har redan Xbox One-versionen av Call of Duty: Infinite Warfare. Är de två versionerna av spelet länkade?

Xbox One- och Windows 10-versionerna av Call of Duty: Infinite Warfare är olika versioner. Det finns ingen länk eller koppling mellan spelen.

Eftersom du måste ha ett Microsoft-konto för att logga in på Xbox Live och spela kan du tjäna achievements och gamerscore i båda spelen. De framsteg du gör i Xbox One-versionen följer dock inte med till Windows 10-versionen och vice versa.

Varför ska jag logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto?

När du ansluter Call of Duty: Infinite Warfare till Xbox Live-tjänsten får du följande fördelar medan du spelar på din Windows 10-enhet.

Obs! Du måste ansluta till Xbox Live via Xbox-appen för att starta Call of Duty: Infinite Warfare. Se Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela? ovan.

• Hålla kontakten med Xbox Live-communityn, se achievements, titta på spelklipp med mera.
  • Lagra dina sparade spel i molnet och fortsätta spela på en annan dator direkt där du slutade.
  • Spela med din trådlösa Xbox-handkontroll på Windows 10 med en trådlös Xbox-adapter.
  • Du kan enkelt spela in, lägga till berättarröst för och dela dina mest episka spelögonblick med inbyggd Spel-DVR:
    • För att starta Spel-DVR medan du spelar trycker du på Windows-tangenten + G.
    • Om du vill ändra dina Spel-DVR-inställningar ska du starta Xbox-appen, gå till Inställningar och sedan välja Spel-DVR.
    • Spelklipp som du spelar in i Call of Duty: Infinite Warfare når du via Xbox-appen. Se Fördelar med att köra Xbox-appen när du spelar spel på Windows 10 för mer information.

Relaterade problem