Call of Duty

För forum och communitysupport för Call of Duty går du till communityn för Call of Duty.

Ämnen

Call of Duty: Black Ops 4

Om Call of Duty: Black Ops 4

Lär dig allt om Call of Duty: Black Ops 4: versioner, funktioner, support med mera. Information finns på produktsidan för Call of Duty: Black Ops 4.

Support för Call of Duty: Black Ops 4

Om du vill ha tips och andra hjälpalternativ för Call of Duty: Black Ops 4 går du till Activision-supporten.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Ta reda på vad andra säger om Call of Duty: Black Ops 4

Se hur andra kan hjälpa dig i Activision-forumen.

Håll dig uppdaterad om Call of Duty: Black Ops 4

Hitta den senaste och bästa informationen om Call of Duty: Black Ops 4 på Activisions Twitter.

Call of Duty: WWII

Om Call of Duty: WWII

Utforska Call of Duty: WWII genom videor och demonstrationer. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Ansluta till ett Call of Duty: WWII-spel

Mer information om hur du ansluter till ett spel för flera spelare i Call of Duty: WWII.

Förbättra fördröjning och prestanda i spelet i Call of Duty: WWII

Om du har problem med spelet följer här några tips om hur du kan få bättre prestanda.

Kända problem i Call of Duty: WWII

Här hittar du den senaste listan med kända problem.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga

Besök forumet för Call of Duty: WWII om du vill ha mer hjälp, chatta live med en representant för Activision support eller delta i communityns konversation.

Serverstatus för Call of Duty: WWII

Kontrollera serverstatus för Call of Duty: WWII på Activisions webbplats.

Call of Duty: Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered

Om Call of Duty: Infinite Warfare

Utforska Call of Duty: Infinite Warfare genom videor och demonstrationer. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Call of Duty: Infinite Warfare

Se svar på vanliga frågor om Call of Duty: Infinite Warfare på Windows 10.

Mer om Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Se svaren på vanliga frågor om Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga

Besök Activisions webbplats och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få hjälp med felsökning och frågor som inte besvaras här.

Serverstatus för Call of Duty: Infinite Warfare

Ta reda på serverstatusen för Call of Duty: Infinite Warfare på spelutgivarens webbplats.

Server status för Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Ta reda på serverstatusen för Call of Duty: Modern Warfare Remastered på spelutgivarens webbplats.

Call of Duty: Black Ops III

Om Call of Duty: Black Ops III

Utforska Call of Duty: Black Ops III genom videor och demonstrationer. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Serverstatus för Call of Duty: Black Ops III

Ta reda på serverstatusen för Call of Duty: Black Ops III på spelets webbplats.

Skillnader i de olika versionerna av Call of Duty: Black Ops III

Få svar på vanliga frågor om Call of Duty: Black Ops III på olika plattformar.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga

Besök Activisions webbplats och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få hjälp med felsökning och frågor som inte besvaras här.

Äldre versioner av Call of Duty

Om du fortfarande använder någon av följande versioner av Call of Duty går du till Activisions webbplats för ytterligare information:

Administration av och hjälp för Xbox One

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om du har problem med att använda Xbox Live för att spela ett spel kontrollerar du om det finns några problem med tjänsten. Om det finns något relevant meddelande väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker sedan igen.

Så här felsöker du ett Xbox One-skivfel

Ta reda på hur du gör om Xbox-konsolen inte kan läsa spelskivan.

Så här installerar du spel på Xbox One

Ta reda på hur du installerar spel på Xbox One-hårddisken.

Hantera spel som sparats i molnet på Xbox One

Ta reda på hur du hanterar sparade spel och synkar via Xbox Live.

p>Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One

Lär dig hur du installerar spel och laddar ned spelinnehåll när du har löst in en kod på Xbox One.

Xbox One-achievements och -utmaningar

Lär dig mer om achievements, utmaningar och hur du erhåller belöningar på Xbox One-konsolen.

Felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One

Lär dig felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One-konsolen.

Lösning för problem med Xbox One-anslutningen för fler spelare

Följ de här anvisningarna om du inte kan ansluta till spel för flera spelare via Xbox Live.

HDR på Xbox One X och Xbox One S

Ta reda på hur du tittar på HDR-innehåll i din Xbox One S-konsol.

Administration av och hjälp för Xbox 360

Lösning för Xbox 360-skivenhet

Ta reda på vad du gör om Xbox 360-konsolen inte kan läsa spelskivan.

Hantera Xbox 360-spelbiblioteket

Ta reda på hur du laddar ned spel via Xbox Live, installerar spel från en skiva på Xbox 360-hårddisken och hanterar dina Xbox-spel.

Vanliga frågor om molnlagrade Xbox 360-spel

Ta reda på hur du hanterar sparade spel och synkar via Xbox Live.