Skapa anpassade skal för Minecraft: Windows 10 Edition

Anpassade skal för dina Minecraft-figurer är nu tillgängliga för Minecraft: Windows 10 Edition. Så här skapar du din egen Steve eller Alex.

Skapa eller välj ditt skal

Du kan välja ett färdigt skal eller skapa ett eget. På webbplatser som minecraftskins.com hittar du ett urval av skal som du kan välja bland, samt ett redigeringsprogram så att du kan ge ditt skal en personlig prägel.

Ladda ned skalet till din enhet

När du har skapat eller valt ditt skal måste du föra över det till din Windows 10-enhet. Alla webbplatser där du kan skapa eller välja ett Minecraft-skal ska ha ett alternativ för att Ladda ned eller Spara ditt skal. När du ombeds spara filen väljer du Spara.

Som standard sparas filen i din mapp för nedladdningar. Se till att filnamnet har tillägget .png.

Ladda upp skalet till Minecraft

Så här kan du ladda upp ditt skal till Minecraft och börja använda det:

1. Starta Minecraft och välj Skal på huvudmenyn.
  2. Välj Bläddra skal.
  3. Gå till mappen för Nedladdningar eller den mapp där du sparade .png-filen och välj det nya skalet.

Nästa gång du laddar ditt spel eller skapar ett nytt kommer din figur att ha det nya skal som du skapat.

Felsökning

Om du har problem med att ladda upp ditt skal till spelet går du till Minecrafts community-sida för att få hjälp och information.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa anpassade skal för Minecraft: Windows 10 Edition" som du läste om eller ett annat problem?