Felsöka Dead Rising 4 på Windows 10

Här finns lösningar på de mest troliga felen om du har problem med att spela Dead Rising 4 på Windows 10. Om ditt problem inte finns med här läser du Vanliga frågor om Dead Rising 4, där du hittar svar på vanliga frågor.

Spelinstallationen är ofullständig
Onlinealternativ är inte tillgängliga. Vänta tills installationen är slutförd.
Du måste slutföra installationen innan du kan fortsätta.

Något av följande felmeddelanden visas när du är i slutet av introsessionen, men spelinstallationen är ännu inte slutförd.

Lösning

Vänta till spelet är färdiginstallerat innan du spelar.

Det går inte att skapa DirectX 11.1-grafikenhet. Kontrollera att maskinvaran uppfyller minimispecifikationerna och att du har de senaste drivrutinerna.

Det här innebär att DirectX måste uppdateras.

Lösning

Kontrollera maskinvaran för att se om du har DirectX 11.1 eller högre installerat. Så här gör du:

1. Tryck på Windows-tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.
  2. Skriv "dxdiag" och tryck på Retur för att starta diagnostikverktyget för DirectX.
  3. På fliken System i fönstret Systeminformation tittar du efter DirectX-versionen. Versionen måste vara 11.1 eller senare för att du ska kunna köra Dead Rising 4.

Anslutningen till Xbox Live har brutits. Kontrollera din nätverksanslutning och försök igen.

Om det här meddelandet eller ett liknande meddelande om att du inte är ansluten till Xbox Live visas kan det bero på att tjänsten ligger nere.

Lösning

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status.

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

TV, musik och video: körs
2018-12-11T16:07:48.4396418+00:00

Om det inte finns några aviseringar om tjänsten kan det vara fel på din anslutning. Se lösningen för Xbox One-anslutning och nätverk.

Rankningslistor är för tillfället inte tillgängliga. Försök igen senare.
Sökningen efter rankningslistan misslyckades.
Det gick inte att hämta data för rankningslistan.

Det här meddelandet innebär att rankningslistan inte är tillgänglig för närvarande. Vänta ett tag och försök igen senare.

Din NAT-typ är inte kompatibel med värden. Kontrollera dina inställningar och försök igen.

Lösning

Information om hur du åtgärdar NAT-problemet finns i lösningen för spel för fler spelare för Xbox One.

Du behöver flerspelarbehörighet för att spela online.
Det gick inte att verifiera Xbox Live-behörigheten. Försök igen senare.

Lösning

De här meddelandena innebär att du behöver en Xbox Live Guld-prenumeration för att spela spel för flera spelare. Om du inte har någon prenumeration kan du köpa en i Store.

Köp [artikel] från Microsoft Store om du vill gå med i den här sessionen.

Det här innebär att du har accepterat en inbjudan till ett spel du inte äger eller att spelet använder tillägg som du inte äger.

Lösning

Om du köper spelet eller speltillägget i Store kan du gå med i sessionen igen.

En ändring av profilinloggningen inträffade. Du skickas tillbaka till titelskärmen.

Det här innebär att den profil som användes vid inloggningen har växlats under spelets gång. Du måste använda samma profil som du loggade in med för att fortsätta spela.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felsöka Dead Rising 4 på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?