Få hjälp med Destiny 2: Forsaken

Player Guardian bär en fallen Cayde-6

Lär dig allt om Destiny 2: Forsaken: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på produktsidan för Destiny 2: Forsaken.

Support för Destiny 2: Forsaken

Om du vill ha tips och support för Destiny 2: Forsaken går du till Bungies hjälpsida.

Guide till Destiny 2: Forsaken

Information om hur du kommer igång med mera finns i Guide till Destiny 2: Forsaken.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om Destiny 2: Forsaken

Hitta den senaste och bästa informationen om Destiny 2: Forsaken på Bungies Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp med Destiny 2: Forsaken" som du läste om eller ett annat problem?