Fable Trilogy Bundle: vanliga frågor och svar

Översikt

Fable Trilogy-paketet är ett spel på begäran-erbjudande som ger dig Fable Anniversary, Fable II och Fable III för Xbox 360. Paketet finns i Microsoft Store eller online från Games Marketplace.

På den här sidan

Hur gör jag för att köpa och ladda ned paketet online?

När du har köpt paketet ombeds du ladda ned en installationsapp. Med hjälp av installationsprogrammet kan du ladda ned och installera vart och ett av de spel som ingår. När du har installerat alla tre spelen behöver du inte installationsappen längre.

Behöver jag installationsappen för att starta spelen?

Nej. När spelen är installerade ser du dem i ditt spelbibliotek precis som de andra spel på begäran-titlarna.

Behöver jag installationsappen för att återinstallera spelen om jag tar bort dem?

Nej, installationsappen behövs bara när du laddar ned spelen för första gången. När du har laddat ned spelen med hjälp av installationsappen visas de i inköpshistoriken, precis som de andra spel på begäran-titlarna.

Hur mycket utrymme krävs?

Hela paketet, inklusive installationsappen och alla tre spelen, kräver 16,9 GB lagringsutrymme. Spel kan installeras var för sig för att minimera det totala lagringsutrymme som krävs.

Vilka språk stöds?

Dessa spel stöder engelska, franska, italienska, tyska, spanska, tjeckiska, danska, holländska, finska, grekiska, ungerska, norska, polska, portugisiska, ryska, slovakiska, svenska, turkiska, japanska, koreanska och kinesiska.