Få hjälp med Fallout 76

En T-51b-hjälm ligger i dammet

Lär dig allt om Fallout 76: versioner, funktioner, support med mera. Mer information finns på Produktsidan för Fallout 76.

Support för Fallout 76

Om du vill ha tips och andra hjälpalternativ för Fallout 76 går du till Bethesdas support.

Vanliga frågor om Fallout 76

Om du vill ha svar på vanliga frågor läser du Vanliga frågor om Fallout 76.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Håll dig uppdaterad om Fallout 76

Hitta den senaste och bästa informationen om Fallout 76 på Bethesdas Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp med Fallout 76" som du läste om eller ett annat problem?