Fortnite

Få tips om allt som rör Fortnite – Battle Royale, Fortnite på mobilen, Save the World, spel på olika plattformar och support. Mer information finns i Vanliga frågor och svar om Fortnite.

Känt problem

Spelet kraschar eller fastnar på startskärmen när det startas.

Lösning: spelet måste uppdateras med den senaste korrigeringen. Så här uppdaterar du spelet:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Mina spel och appar och välj Se alla.
  3. Välj Uppdateringar och leta efter uppdateringen för Fortnite.
  4. Markera uppdateringen och tryck på A-knappen för att starta uppdateringen.

När uppdateringen är slutförd bör du kunna starta Fortnite utan problem.

Obs! Om konsolen inte ser uppdateringen kan du starta om konsolen genom att gå till System-menyn i guiden och välja Starta om konsolen. När konsolen har startat om bör Fortnite uppdateras automatiskt nästa gång du startar den.

Ditt konto

För information om ditt Epic-konto går du till supportcentret.

Se vad du har köpt

Gå till Orderhistorik för att se dina transaktioner.

Information om återbetalning

Spelare som vill få återbetalning för objekt i spelet ska gå till självbetjäningsportalen för kosmetisk retur i spelet.

Det finns en livstidsgräns på tre återbetalningar för kosmetiska objekt i spelet. Återbetalningar för kosmetiska objekt i spelet är bara möjliga inom 30 dagar efter köpet.

Spela i flera nätverk

Fortnite på Xbox One stöder spel i flera nätverk, vilket innebär att du kan slå dig samman med och spela mot spelare i andra nätverk, till exempel Nintendo, PlayStation eller datorer. Mer information om hur du konfigurerar ditt spel för att spela i flera nätverk finns i Hur fungerar spel för flera deltagare och kommunikation vid spel i flera nätverk?

Stöd för mus och tangentbord

Fortnite på Xbox One stöder möjligheten att spela med mus och tangentbord. Observera att när du använder en mus och tangentbord på Xbox One kan du ska placeras i ett spel med andra användare som också valde mus och tangentbord som deras kontroll. Om du vill aktivera inställningarna för användning av mus och tangentbord läser du Stöd för mus och tangentbord på Xbox One.

Obs! Om du använder ett barnkonto behöver du också aktivera inställningarna för spel i flera nätverk så att du kan använda tangentbord och mus när du spelar på Xbox One.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fortnite" som du läste om eller ett annat problem?