Forza Motorsport och Forza Horizon

Välkommen till Forza Motorsport och Forza Motorsport för Xbox One och Windows 10. Här hittar du länkar till videor och demos, information om serverstatus för respektive spel samt felsökningshjälp. Du kan också hitta länkar till köp av spelen för Xbox One och Windows 10.

För forum och communitysupport för Forza Motorsport and Forza Horizon går du till http://www.forzamotorsport.net.

Gå till Avstängning och tillämpning av avstängning för Forza om du tror att Forza-teamet har stängt av dig.

Ämnen

Forza Horizon 4

Om Forza Horizon 4
Utforska Forza Horizon 4 via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Forza Horizon 4
Se svar på vanliga frågor om Forza Horizon 4.

Få teknisk hjälp med Forza Horizon 4
Om du har råkat ut för ett problem i spelet finns en lista med ytterligare frågor och kända problem på Forza-supportsidan.

Titta, streama och samla i Forza Horizon 4 på Mixer
Lär dig mer om hur du samlar inflytandepoäng i spelet genom att titta på och streama Forza Horizon 4 på Mixer.

Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel
Forza är ett Xbox Play Anywhere-spel. Hitta lösningar på problem du kan ha med spelet på Xbox One eller Windows 10.

Korsvis spelande på Windows 10 och Xbox One
Forza Horizon 4 stöder korsvis spelande. Lär dig mer om hur du kan starta ett spel på en plattform och fortsätta på en annan, samt hur du felsöker det.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumen för Forza Horizon 4 och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få felsökningshjälp för frågor som inte besvaras här.

Forza Motorsport 7

Om Forza Motorsport 7
Utforska Forza Motorsport 7 via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Forza Motorsport 7
Se svar på vanliga frågor om Forza Motorsport 7.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Gå till forumet för Forza Motorsport 6 för att lära dig mer om spelet, utbyta erfarenheter i communityn eller få felsökningshjälp för frågor som inte besvaras här.

Forza Horizon 3

Om Forza Horizon 3
Utforska Forza Horizon 3 via videor och demonstrationer. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Forza Horizon 3
Se svar på vanliga frågor om Forza Horizon 3.

Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel
Forza är ett Xbox Play Anywhere-spel. Hitta lösningar på problem du kan ha med spelet på Xbox One eller Windows 10.

Korsvis spelande på Windows 10 och Xbox One
Forza Horizon 3 stöder korsvis spelande. Lär dig mer om hur du kan starta ett spel på en plattform och fortsätta på en annan, samt hur du felsöker det.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumen för Forza Horizon 3 och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få felsökningshjälp för frågor som inte besvaras här.

Äldre versioner av Forza Motorsport och Forza Horizon

Om du fortfarande använder någon av följande versioner av Forza går du till Forza Motorsport-webbplatsen för ytterligare information:

Administration av och hjälp för Xbox One

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status
Om du har problem med att använda Xbox Live för att spela ett spel kontrollerar du om det finns några problem med tjänsten. Om det finns något relevant meddelande väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker sedan igen.

Så här felsöker du ett Xbox One-skivfel
Ta reda på hur du gör om Xbox-konsolen inte kan läsa spelskivan.

Så här installerar du spel på Xbox One
Ta reda på hur du installerar spel på Xbox One-hårddisken.

Hantera spel som sparats i molnet på Xbox One
Ta reda på hur du hanterar sparade spel och synkar via Xbox Live.

Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One
Lär dig hur du installerar spel och laddar ned spelinnehåll när du har löst in en kod på Xbox One.

Xbox One-achievements och -utmaningar
Lär dig mer om achievements, utmaningar och hur du erhåller belöningar på Xbox One-konsolen.

Felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One
Lär dig felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One-konsolen.

Lösning för problem med Xbox One-anslutningen för fler spelare
Följ de här anvisningarna om du inte kan ansluta till spel för flera spelare via Xbox Live.

HDR i Xbox One S
Ta reda på hur du tittar på HDR-innehåll i din Xbox One S-konsol.

Administration av och hjälp för Windows 10

Administrera Microsoft-konton
Logga in på ditt Microsoft-konto om du vill administrera information, köp, familjens enheter eller din säkerhet och sekretess.

Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet
Kontrollera att din enhet kan spela spelet innan du köper det.

Felsök problem med köp, nedladdning eller installation på Windows 10
Kontakta Microsoft Store-supporten för att få hjälp med transaktioner och köp.

Felsöka spelproblem på Windows 10
Felsöka krascher, låsningar och prestandarelaterade problem med dina Windows 10-spel.

Så här skaffar du uppdateringar av programvaran och drivrutinerna för Windows 10
Genom att hålla din enhet uppdaterad säkerställer du att du alltid har den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Forza Motorsport och Forza Horizon" som du läste om eller ett annat problem?