Gears 5 med Xbox Game Pass

Gears 5 blir tillgängligt för prenumeranter på Xbox Game Pass (inklusive konsolspel och datorspel) när spelet lanseras 10 september 2019. Om du har en Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration kan du installera Gears 5 Ultimate Edition under den tidiga åtkomstperioden från den 6 september 2019.

Förinstallera spelet

Du kan även förinstallera Gears 5 med en aktiv Xbox Game Pass-prenumeration för att se till att du kan spela spelet precis när det lanseras. Så här gör du:

Xbox Game Pass (konsolspel och datorspel)

1. Från Xbox One-konsolens startsida eller från Xbox-appen på din Windows 10-enhet väljer du Game Pass-hubben och söker efter Gears 5.
  2. Välj det alternativ som ska installeras. Då läggs en platshållare till i ditt spelbibliotek, och den uppdateras kort efter det att spelet lanseras.
  3. Om du har en aktiv prenumeration på Xbox Game Pass när spelet lanseras kan du starta och spela spelet.

Obs! Du måste köra Windows version 1903 eller senare för att kunna förbeställa Gears 5 på din Windows 10-enhet. Gå till Inställningar > System > Om för att kontrollera att versionen är 1903 eller senare.

Xbox Game Pass Ultimate

1. Strax innan tidig åtkomst inleds den 6 september 2019 kommer Gears 5 Ultimate Edition att finnas tillgängligt i Game Pass-hubben.
  2. Välj det alternativ som ska installeras. Då läggs en platshållare till i ditt spelbibliotek, och den uppdateras kort efter det att spelet lanseras.
  3. Om du har en aktiv prenumeration på Xbox Game Pass Ultimate Edition när spelet lanseras kan du starta och spela Ultimate Edition av spelet.

Bonusinnehåll för förbeställning

Alla spelare som förbeställer Gears 5 får följande bonusartiklar med förbeställningen:

• Terminator Dark Fate Character Pack
  • 7 förstärkningsdagar
  • Vektor Lancer-skal

Om du har en aktiv Xbox Game Pass-prenumeration och använder den för att spela Gears 5 före 16 september 2019 får du även de bonusartiklar som visas ovan.

Information om hur dessa förorderartiklar ska skickas till dig kommer när vi närmar oss lanseringen.

Om du inte längre har en aktiv Xbox Game Pass-prenumeration, men vill förbeställa spelet innan lanseringen och få förbeställningens bonusartiklar går du till spelets produktsida.

Relaterade problem

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Gears 5 med Xbox Game Pass" som du läste om eller ett annat problem?