Gears of War

Välkommen till Gears of War för Xbox One och Windows 10. Här hittar du länkar till videor och demos, information om serverstatus för respektive spel samt felsökningshjälp. Du kan också hitta länkar till köp av spelen för Xbox One och Windows 10.

För Gears of War-forum och communitysupport går du till http://www.gearsofwar.com.

Ämnen

Gears of War 4

Om Gears of War 4
Utforska Gears of War 4 via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Gears of War 4
Se svar på vanliga frågor om Gears of War 4.

Få ut mesta möjliga av Gears of War 4 på Windows 10
Om du har maskinvara som stöder det kan du finjustera din upplevelse för att få ut mesta möjliga av Gears of War 4.

Felsöka Gears of War 4 på Windows 10
Läs de här förklaringarna och felsökningsanvisningarna om du stöter på ett fel.

Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel
Gears of War 4 är ett Xbox Play Anywhere-spel. Hitta lösningar på problem du kan ha med spelet på Xbox One eller Windows 10.

Korsvis spelande på Windows 10 och Xbox One
Gears of War 4 stöder korsvis spelande, så du kan spela med eller mot någon som spelar på en annan plattform. Läs mer om spel på olika plattformar och felsökning.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumet för Gears of War 4 och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få hjälp med felsökning och frågor som inte besvaras här.

Ge feedback på Gears of War 4
Om du har en passion för Gears of War kan du gå med i feedbackprogrammet och ge feedback och hjälp till de som skapar kommande versioner av spelet.

Översikt över Gears of War: Ultimate Edition

Om Gears of War: Ultimate Edition för Xbox One och Windows 10
Utforska Gears of War: Ultimate Edition via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Köp Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10
Köp Gears of War: Ultimate Edition för Windows 10. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10
Se svar på vanliga frågor om Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10.

Äldre versioner av Gears of War

Om du fortfarande använder någon av följande versioner av Gears of War går du till Gears of War-webbplatsen för ytterligare information:

Administration av och hjälp för Xbox One

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status
Om du har problem med att använda Xbox Live för att spela ett spel kontrollerar du om det finns några problem med tjänsten. Om det finns något relevant meddelande väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker sedan igen.

Så här felsöker du ett Xbox One-skivfel
Ta reda på hur du gör om Xbox-konsolen inte kan läsa spelskivan.

Så här installerar du spel på Xbox One
Ta reda på hur du installerar spel på Xbox One-hårddisken.

Hantera spel som sparats i molnet på Xbox One
Ta reda på hur du hanterar sparade spel och synkar via Xbox Live.

Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One
Lär dig hur du installerar spel och laddar ned spelinnehåll när du har löst in en kod på Xbox One.

Xbox One-achievements och -utmaningar
Lär dig mer om achievements, utmaningar och hur du erhåller belöningar på Xbox One-konsolen.

Felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One
Lär dig felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One-konsolen.

Lösning för problem med Xbox One-anslutningen för fler spelare
Följ de här anvisningarna om du inte kan ansluta till spel för flera spelare via Xbox Live.

Administration av och hjälp för Windows 10

Administrera Microsoft-konton
Logga in på ditt Microsoft-konto om du vill administrera information, köp, familjens enheter eller din säkerhet och sekretess.

Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet
Kontrollera att din enhet kan spela spelet innan du köper det.

Felsök problem med köp, nedladdning eller installation på Windows 10
Kontakta Microsoft Store-supporten för att få hjälp med transaktioner och köp.

Felsöka spelproblem på Windows 10
Felsöka krascher, låsningar och prestandarelaterade problem med dina Windows 10-spel.

Så här skaffar du uppdateringar av programvaran och drivrutinerna för Windows 10
Genom att hålla din enhet uppdaterad säkerställer du att du alltid har den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Gears of War" som du läste om eller ett annat problem?