Gears POP! Vanliga frågor och svar

Har du en fråga om Gears POP!? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

Hur spelar jag Gears POP!?

Gears POP! är för närvarande i mjuk lansering på iOS- och Android-enheter. Enheten ska uppfylla eller överträffa följande krav:

• Android: Nexus (minst 3 GB RAM krävs); Android 4.4 eller nyare
  • iOS: iPhone 5s eller senare; iOS 10 eller nyare

Varför kan jag inte ladda ned spelet?

Spelet är för närvarande i mjuk lansering och kanske inte är tillgängligt i ditt land eller på din enhet. Följ teamet på Twitter och Facebook för att hålla dig uppdaterad om Gears POP!

Behöver jag ett Microsoft-konto för att spela?

Du kan spela Gears POP! utan ett konto, men du måste länka ett Microsoft-konto för att fortsätta spela eller spela vidare där du slutade på en annan enhet. Följ anvisningarna i spelet för att ansluta till Xbox Live och antingen logga in med ett befintligt konto eller skapa ett nytt.

Om du har förlorat tillgången till ditt Gears POP!-konto går du till kontaktformuläret så att Gears POP! teamet kan undersöka det. Se till att inkludera ditt kontonamn och vilken typ av enhet(er) du spelade på.

Varför har jag inte fått den spelartikel jag betalat för?

Kontrollera din orderhistorik. För Android-baserade enheter loggar du in på play.google.com/store/account/orderhistory. För iOS-enheter loggar du in på www.apple.com/shop/goto/account. Om transaktionen inte visas kanske köpet inte har genomförts korrekt. Kontrollera även andra profiler som du eller en familjemedlem har. Du kan ha köpt artiklarna med ett annat konto.

Om du fortfarande inte ser köpet går du till kontaktformuläret så att Gears POP! teamet kan undersöka det. Se till att inkludera ditt kontonamn och vilken typ av enhet(er) du spelade på samt bevis på köpet.

Kan jag migrera mitt konto från en Apple-enhet till en Android-enhet eller vice versa?

Ja. Se till att du har länkat ditt Gears POP!-konto med ditt Microsoft-konto för Xbox Live. Då kommer du att kunna spela på både Apple- och Android-enheter med samma konto.

Jag har nätverksproblem eller jag hittade en bugg. Hur kan jag rapportera det?

Gå till kontaktformuläret så att Gears POP! teamet kan undersöka det. Ta med alla detaljer som du tror är relevanta, inklusive information om den enhet du använder. Gears POP!-teamet arbetar ständigt med att förbättra spelet via uppdateringar. De har koll på alla buggar spelarna hittar.

Hur lämnar jag feedback eller förslag på kommande speluppdateringar?

Kontakta teamet via Twitter och Facebook eller skicka din feedback via kontaktformuläret. Teamet utforskar alltid nya idéer för spellägen och karaktärer – låt dem veta vad du tycker!