Halo

Välkommen till Halo 10 för Xbox One och Windows 10. Här hittar du länkar till videor och demos, information om serverstatus för respektive spel samt felsökningshjälp. Du kan också hitta länkar till köp av spelen för Xbox One och Windows 10.

För Halo-forum och communitysupport går du till http://www.halowaypoint.com.

På den här sidan

Halo Wars 2

Om Halo Wars 2
Utforska Halo Wars 2 via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Halo Wars 2
Se svar på vanliga frågor om Halo Wars 2.

Vad är skillnaden mellan 4K Ultra HD, HDR och Xbox One X-optimerade spel?
Mer information om dessa skillnader och de förbättringar de innebär för din spelupplevelse.

Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel
Halo Wars 2 är ett Xbox Play Anywhere-spel. Hitta lösningar på problem du kan ha med spelet på Xbox One eller Windows 10.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumen för Halo Wars och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få hjälp med felsökning och frågor som inte besvaras här.

Halo Wars: Definitive Edition

Om Halo Wars: Definitive Edition
Utforska Halo Wars: Definitive Edition via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Halo Wars: Definitive Edition
Se svaren på vanliga frågor om Halo Wars: Definitive Edition.

Felsöka Halo Wars: Definitive Edition
Här finns lösningar på de mest troliga felen om du har problem med att spela Halo Wars: Definitive Edition.

Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel
Halo Wars: Definitive Edition är ett Xbox Play Anywhere-spel. Hitta lösningar på problem du kan ha med spelet på Xbox One eller Windows 10.

Halo Wars: Definitive Edition på Steam
Halo Wars: Definitive Edition är nu tillgängligt på Steam! Köpa spelet, hitta supportinformation och interagera med Steam-communityn.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumen för Halo Wars och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få hjälp med felsökning och frågor som inte besvaras här.

Halo 5: Forge

Om Halo 5: Forge
Utforska Halo 5: Forge via videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Halo 5: Forge
Se svar på vanliga frågor om Halo 5: Forge.

Felsök Halo 5: Forge
Läs de här förklaringarna och felsökningsanvisningarna om du stöter på ett fel.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumet för Halo 5: Forge och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få felsökningshjälp för frågor som inte besvaras här.

Halo 5: Guardians

Om Halo 5: Guardians
Utforska Halo 5: Guardians via videos och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Information om Halo 5: Guardians REQ Pack
Läs mer om REQ-systemet, var du kan hitta hjälp och hur du felsöker nedladdningsproblem.

Felsökning av matchningsproblem med Halo 5: Guardians
Ta reda på hur du felsöker problem som rör matchning och hur du löser anslutningsproblem på din konsol.

Information om maskinvarusupport för Halo 5: Guardians
Om du har problem med Halo 5: Guardians-maskinvaran kan du hitta ytterligare information och hjälp här.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Besök forumet för Halo 5: Guardians och läs mer om spelet, delta i communityns samtal och få felsökningshjälp för frågor som inte besvaras här.

Halo: The Master Chief Collection

Om Halo: The Master Chief Collection
Utforska Halo: The Master Chief Collection genom videor och demos. Läs mer om spelet, tillägg och hur du köper spelet.

Vanliga frågor om Halo: The Master Chief Collection
Se svaren på vanliga frågor om Halo: The Master Chief Collection.

Räcker det inte? Se vad communityn har att säga
Gå till forumet för Halo: The Master Chief Collection för att läsa mer om spelet, delta i communitysamtal och få hjälp med frågor som inte besvaras här.

Äldre versioner av Halo

Om du fortfarande använder någon av följande versioner av Halo går du till Halo Waypoint-webbplatsen för ytterligare information:

Administration av och hjälp för Xbox One

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status
Om du har problem med att använda Xbox Live för att spela ett spel kontrollerar du om det finns några problem med tjänsten. Om det finns något relevant meddelande väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker sedan igen.

Så här felsöker du ett Xbox One-skivfel
Ta reda på hur du gör om Xbox-konsolen inte kan läsa spelskivan.

Så här installerar du spel på Xbox One
Ta reda på hur du installerar spel på Xbox One-hårddisken.

Hantera spel som sparats i molnet på Xbox One
Ta reda på hur du hanterar sparade spel och synkar via Xbox Live.

Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One
Lär dig hur du installerar spel och laddar ned spelinnehåll när du har löst in en kod på Xbox One.

Xbox One-achievements och -utmaningar
Lär dig mer om achievements, utmaningar och hur du erhåller belöningar på Xbox One-konsolen.

Felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One
Lär dig felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One-konsolen.

Lösning för problem med Xbox One-anslutningen för fler spelare
Följ de här anvisningarna om du inte kan ansluta till spel för flera spelare via Xbox Live.

Administration av och hjälp för Windows 10

Administrera Microsoft-konton
Logga in på ditt Microsoft-konto om du vill administrera information, köp, familjens enheter eller din säkerhet och sekretess.

Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet
Kontrollera att din enhet kan spela spelet innan du köper det.

Felsök problem med köp, nedladdning eller installation på Windows 10
Kontakta Microsoft Store-supporten för att få hjälp med transaktioner och köp.

Felsöka spelproblem på Windows 10
Felsöka krascher, låsningar och prestandarelaterade problem med dina Windows 10-spel.

Så här skaffar du uppdateringar av programvaran och drivrutinerna för Windows 10
Genom att hålla din enhet uppdaterad säkerställer du att du alltid har den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Halo" som du läste om eller ett annat problem?