Felsöka Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10

Här finns lösningar på de mest troliga felen om du har problem med att spela Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10. Om ditt problem inte finns med här läser du Vanliga frågor om Halo Wars: Definitive Edition, där du hittar svar på vanliga frågor.

Ett fel uppstod vid nedladdningen av senaste spelkonfigurationsdata. Onlinefunktionerna kan vara begränsade.

Det här innebär att spelet måste uppdateras.

Lösning

Stäng spelet, kontrollera om det finns uppdateringar, installera dem och starta om spelet.

Det går inte att komma åt innehåll från servern. Försök igen senare. Halo Wars 2-servrarna är för tillfället inte tillgängliga.

Det innebär att det finns ett problem med onlinetjänsterna för Halo Wars 2 eller med din nätverksanslutning.

Lösning

Kontrollera Halo Waypoint för serverinformation. Om servern är igång kontrollerar du att statusen för Xbox Live-tjänsten är enligt nedan.

Det går inte att ansluta till Xbox Live-tjänsterna. Ethernet-kabeln är inte ansluten eller så saknas nätverksanslutning.

Lösning

Om det här eller ett liknande meddelande visas kontrollerar du att Ethernet-kabeln är ordentligt ansluten. Om den är det kontrollerar du att statusen för Xbox Live-tjänsten är enligt nedan.

Det går inte att ansluta till Xbox Live-tjänsterna.

Du är inte ansluten till Xbox Live. Kontrollera anslutningen.
Anslutningen till spelsessionen har brutits.
Spelet har tappat synkroniseringen med de andra spelarna.
Du är inte längre ansluten till truppen.

Om ett av de här meddelandena eller ett liknande som säger att du inte är ansluten till Xbox Live visas kan det bero på att tjänsten ligger nere.

Lösning

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status.

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

TV, musik och video: körs
2018-12-12T11:38:58.5492762+00:00

Om det inte finns några aviseringar om tjänsten kan det vara fel på din anslutning. Se lösningen för Xbox One-anslutning och nätverk.

Allvarligt fel! Grafikkortet ‘[CARD_DETAILS]’ uppfyller inte specifikationerna. – Det uppnår inte funktionsnivå 11.1.

Det här innebär att grafikkortets drivrutin måste uppdateras till en med stöd för DirectX 12 Feature Level 11.1.

Lösning

Kontrollera maskinvaran för att se om du har DirectX 12 Feature Level 11.1 eller högre installerat. Så här gör du:

1. Tryck på Windows-tangenten+R för att öppna dialogrutan Kör.
  2. Skriv "dxdiag" och tryck på Retur för att starta diagnostikverktyget för DirectX.
  3. På fliken System i fönstret Systeminformation tittar du efter DirectX-versionen. Versionen måste vara 11.1 eller senare för att du ska kunna köra Halo Wars: Definitive Edition.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felsöka Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?