Vanliga frågor om Killer Instinct: Combo Breaker Pack

Översikt

Har du en fråga om återförsäljarversionen av Killer Instinct: Combo Breaker Pack? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

Jag har redan laddat ned Killer Instinct från Microsoft Store. Behöver jag Combo Breaker Pack?

I Combo Breaker Pack ingår Combo Breaker-tillägget samt bonusfigurer. Även om du redan har det digitala spelet kan du ha glädje av tilläggen på skivan Combo Breaker Pack.

Behöver jag sätta i skivan Combo Breaker Pack i Xbox One-konsolen för att spela?

Ja, du måste sätta i skivan om du vill spela med någon av tilläggsfigurerna.

Måste jag installera det nedladdningsbara innehållet från skivan Combo Breaker Pack?

Ja. Tilläggsinnehållet installeras första gången som du sätter in skivan. Du kan hantera enskilda tillägg genom att sätta in skivan och välja tillägget från startsidan på Xbox One.

Säljs figuren TJ Combo enbart i butiker?

Nej, TJ Combo kommer även att gå att köpa digitalt.

Finns det några kostymer, tillbehör eller Killer Instinct Classic i Combo Breaker Pack?

Nej. Skivan innehåller alla åtta figurer från säsong 1 och en nedladdningskod för TJ Combo.

Kan jag spela Killer Instinct offline med skivan?

Ja. Skivan fungerar offline precis som alla andra spel för Xbox One som säljs i butiker.

Om jag har butiksversionen av Killer Instinct, kan jag då spela det online med personer som har den digitala versionen av spelet?

Visst! Alla som har köpt butiksversionen kan spela online mot alla som har Killer Instinct.

Om jag har butiksversionen av Killer Instinct, kan jag då köpa säsong 2 och annat nedladdningsbart innehåll till spelet?

Ja. När säsong 2 lanseras kommer alla som har butiksversionen att kunna köpa innehåll från säsong 2.